Port Calpe

In deze regio is er veel te doen: U kunt naar Benidorm met haar vele pretparken, golfbanen, witte stranden en restaurants. Hier heeft u ook veel vermaak in de diverse bars en night clubs met live optredens van diverse artiesten. In het oude centrum vind u de bekende Tapas straatjes, waar u van de ene naar de andere tapabar kunt voor een tapa en een cava.

Altea heeft een prachtige oud centrum, met haar typisch Spaanse kerkplein waar diverse restaurants met hun terrassen op uitkijken. Hier vind u ook diverse bijzondere winkeltjes, waar u langs kunt slenteren. Altea heeft ook een prachtig aangelegde boulevard waar je een ruime keuze hebt aan zowel Spaanse als Internationale Keukens.

Calpe heeft haar schitterende Ifach berg, die trots vanuit zee uitsteekt. Bij de prachtige witte stranden vind men tal van watersporten, waaronder parasailing, waterskien, duiken, waterscooters, boottochten etc. Beachvolley, Golf en paardrijden zijn ook vaak beoefende sporten. Behalve het grote Tennis centrum bieden diverse hotels ook aan niet-gasten hun banen aan. Calpe biedt vele (vakantie)appartementen aan zee, diverse bungalowparken en villa,s in de uitgestrekte villawijken tot aan Benissa.

Moraira is een rustig dorpje aan de Costa Blanca, vlakbij Calpe, op ongeveer 75 km afstand van de luchthaven Alicante en 110 km van Valencia. Moraira ligt aan de kust en heeft twee prachtige zandstranden (L´Ampolla en Playa del Portet) en 8 km rotskust en baaien. In de heuvels liggen de vakantiehuizen, vakantievilla’s met privé zwembad, de appartementen liggen doorgaans niet ver van zee. Moraira biedt diverse woongebieden waar u vakantiehuizen, luxe vakantievilla’s en vakantieappartementen kunt vinden.


Leave a Reply