Paella in Calpe

Voor Spanjaarden is eten een belangrijk onderdeel van de dag. Met name de lunch op zondag wordt uitgebreid genuttigd. Men vind hier typische Spaanse gerechten, zoals Paella, Tapas en Gazpacho, maar de Spanjaarden zijn ook bekend om hun verse visgerechten. Calpe is door haar vele Belgische bezoekers en residenten bekend om haar Restaurants met de befaamde Belgische keuken. U vind hier ook vele Restaurants uit andere landen die hun typische gerechten voorschotelen.

De Spaanse cava is de meest populaire drank in de regio. U kunt dit drinken als aperatief, bij een Tapa of gewoon bij de maaltijd.

De Spaanse wijnen zijn in de jaren op zulk niveau geraakt dat menig Frans huis jalours mag zijn. Deze wijnen kunt u ook gwoon in de Supermarkt vinden, maar menig Restaurant heeft haar selectie van goede Spaanse wijnen.


Leave a Reply