Appartement Plaza Mayor 5 in Calpe

  • 2 Спальни
  • 2 Baths
Appartement €210,000
Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (1)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (3)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (4)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (5)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (7)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (8)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (9)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (10)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (13)Apartamento Plaza Mayor 5 en Calpe (15)

ID:AL0308

Gezellig appartement dichtbij het strand gelegen aan het Residential Plaza Mayor in Calpe.

Het appartement is verdeeld in twee grote slaapkamers met inbouwkasten, twee complete en functionele badkamers waarvan één met een bad en een andere douche, volledig uitgeruste en uitgeruste keuken, lichte woonkamer en een terras met prachtig uitzicht op zee. Het wordt volledig gemeubileerd verkocht. Het appartement heeft een toeristenvergunning voor seizoensverhuur. Er is ook de mogelijkheid om parkeerplaatsen te verwerven (een parkeerplaats voor één auto is beschikbaar – € 16.000 en een grote parkeerplaats voor twee grote auto’s – € 27.000).

Het wooncomplex biedt een fantastisch gemeenschappelijk zwembad voor het gebruik en het plezier van de eigenaars en conciërgeservice.

Het ligt op slechts 50 meter van het prachtige strand van Poniente (Arenal-Bol) en een stap verwijderd van alle noodzakelijke diensten zoals bars, restaurants, cafés, supermarkten, bushalte, taxistandplaats, Calpe House of Culture en de oude stad

Features