Appartement Plaza Mayor 1 in Calpe

  • 2 Спальни
  • 2 Baths
Appartement €199,000
Apartamento Plaza Mayor en Calpe (1)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (2)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (3)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (5)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (6)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (7)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (10)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (13)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (14)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (15)Apartamento Plaza Mayor en Calpe (17)

ID:AL0333

Mooi appartement te koop in de Residential Plaza Mayor in Calpe.

Het appartement bestaat uit twee slaapkamers met ingebouwde kasten, twee badkamers (een met bad en een met douche), volledig uitgeruste en ingerichte onafhankelijke keuken, woonkamer en een groot terras voor het gebruik en genot van de eigenaar. Het appartement heeft een toeristenvergunning en er is ook de mogelijkheid om parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw te kopen. Plaza voor één auto – € 16.000 en een plaats voor twee grote auto’s – € 27.000.

Het wooncomplex heeft een gemeenschappelijk zwembad en een conciërgeservice.

Het ligt op slechts 50 meter van het strand Arenal-Bool en op een steenworp afstand van de nodige voorzieningen, zoals: supermarkten, apotheken, bus- en taxistandplaats, bars, restaurants en winkels.

Features